Greypix Schnauzers®
Kent Olsen / Bård Snevoll
Glomnes
N 2160 VORMSUND NO
Phone: +47 63 90 20 49
greypix(a)gmail.com
 Nyheter...
Januar
10/01
Oppdatert valpe-planer for 2011. Klikk her for mer informasjon om kullene.

03/01
Vi vil gjerne takke alle som har gjort det mulig for oss å ha slike fremganger som 2010 gav vårt oppdrett. Det begynte for 10 år siden og allerede da visste vi at hunder fra Greypix's ville markere seg. Og nå 10 år etter har vi oppdrettet Verdens Vinner 2010 - En tispe som jeg med glede solgte til Marie Hägglund som 8 ukers valp med beskjed om at denne er spesiell. Og takk for at du gjorde henne spesiell Marie.
Vi har ikke selv vært mye rundt selv i 2010, men gjennom andre har vårt oppdrett vist seg som vinnere gang på gang. Kun ett fåtall utstillinger hvor Greypix har vært representert har ikke gitt BIR og/eller BIM til vårt oppdrett. Totalt har vi oppdrettet 23 Champions og tilsammen har de 45 champion-titler.
En av hundene som vi har sett frem til å vise er "Elskling" Denne tispen er etter de fantastiske Regency's hundene og hun har innfridd på alt bortsett fra andre hunders skjegg. Grunnet henne har vi vært nødt til å holde borte våre andre hunder fra ringen i 2010. Selv har hun vist seg som en ny stjerne og har allerede blitt BIR på 2 int. utstillinger før hun fyllte 2 år vil hun bli sparsomt vist i 2011.
Vi avsluttet året på Nordisk Vinner hvor vi gjennom vår oppdretter-gruppe fikk presentert 4 vakre hunder i alderen 1 til 8 år og som blant over 30 andre finalister ble Best in Show.

For 2011 har vi planlagt å vise nye og spennende hannhunder som vil representere vårt oppdrett og våre mål for dvergschnauzeren. Vi håper disse vil kunne representere vårt oppdrett i 2011 som de som viste verden hva Greypix står for i 2010. Det blir vanskelig å følge opp 2010 MEN vi skal gjøre ett forsøk. Fortsatt godt nyttår og så sees vi i ringen igjen.

Kent Olsen / Bård Snevoll

Greypix's From US by Axcium

Greypix's Innocent

Greypix's Good to be meVerdensVinner 2010
Greypix's Dirty Girl at Virgin

Link til Video

BIS-vinnende Oppdrettergruppe Nordisk V 2010

Link til video av gruppen

For tidligere nyheter klikk til arkivet